Firmahistorie

Jeg blev udlært i 1985 v/Peter Dahl, Bjerringbro Autoværksted. Efter et par år her som svend søgte jeg nye udfordringer og blev reparatør på Grundfos, men det jeg brændte for var jo biler, så i 2001, da jeg nu var skiftet fra daghold til week-endhold på Grundfos, valgte jeg at starte mit eget autoværksted på vores private adresse Kildesvinget 5, hvor den gamle stald med tiden var blevet bygget om til værksted.

Som årene gik, blev pladsen efterhånden for trang og jeg havde faktisk i et par år ”stukket” til Peter Dahl om ikke det var ved tiden, at han skulle til at drosle ned, men han havde ikke rigtig været klar til dette. Men nu skulle der ske noget. Så der blev tegnet plan over et nyt værksted og købt spær, men da jeg jo kendte værkstedet ”på den anden side af vejen”, kunne jeg ikke helt slippe tanken om en evt. overtagelse.

Så turen gik endnu engang til Peter Dahl med forspørgsel om køb af værkstedet og nu var Peter villig til en forhandling. Så den 12. januar 2009 overtog jeg Bjerringbro Autoværksted på Vesterled 1 og jeg er rigtig glad for, at det lykkedes at opfylde min drøm.

Avisartikler om Bjerringbro Autoværksted